Проблеми перекладу медичних текстів - Позмогова, О. А.; Трегуб, Світлана Євгенівна (Херсон : Гельветика, 2016)
сучасному світі здійснюється активна співпраця і міжнародний обмін досвідом у сфері медицини та охорони здоров'я. У зв'язку з цим актуальне значення набуває виконання якісного перекладу медичної документації. Медичний переклад, переклад текстів медичної та фармацевтичної тематики – це вузькоспеціалізований вид перекладу, для виконання якого потрібен перекладач, який володіє не тільки відповідною іноземною мовою, але й спеціальною термінологією.
Keywords: медична термінологія; медичні тексти; проблеми перекладу