Принципи створення навчального посібника з фахової мови для іноземних студентів-стоматологів - Агіна, Олена Іванівна; Agina, O. I. (Національний медичний університет імені О. О. Богомольця, 2016)
Розглянуто основні принципи створення посібників з фахової мови для іноземних студентів спеціальності "Стоматологія". Окреслено переваги комунікативного підходу викладання.
The principles of creating textbooks on professional language for foreign students-dentists
Keywords: навчальний посібник; фахова мова; іноземні студенти; комунікативний підхід