Методичні вказівки до практичних занять зі студентами з ситуаційними завданнями та тестами для IV курсу II медичного факультету з навчальної дисципліни «Гігієна з гігієнічною експертизою» за спеціальністю: 6.120102 «Лабораторна діагностика» - (:unkn) unknown (Запорізький державний медичний університет, 2014)
Автори виходили з сучасних вимог до викладання, контролю теоретичних знань, умінь і практичних навичок, необхідності переходу на європейські принципи навчання. Вирішення ситуаційних завдань передбачається планом практичних занять з гігієни та екології для студентів медичного факультету зі спеціальності 6.120102 «Лабораторна діагностика». Завдання згруповані згідно розділів дисципліни, в додатках представлені таблиці з довідковим матеріалом. Еталони вирішення типових ситуаційних завдань приведені в методичних вказівках до практичних занять для студентів.