Дослідження клініко-фармакологічних особливостей застосування пролонгованго інгаляційного холіноблокатору "Спіріва" у пацієнтів з бронхообструктивними станами - Дяченко, Д. І. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Мета дослідження: вивчення клінічних та фармакологічних особливостей застосування пролонгованого інгаляційного холіноблокатору «Спіріва» у пацієнтів з бронхообструктивними станами, його ефективність та безпечність застосування.
Keywords: тези доповідей