Власний досвід викладання розділу "Оториноларингологія" на циклах спеціалізації за фахом "Загальна практика - сімейна медицина" - Троян, Василь Іванович; Нікулін, Іван Михайлович; Нікулін, Михайло Іванович; Костровський, Олександр Миколайович (Запорізький державний медичний університет, 2011)
Описано цілі, задачі і методи викладання розділу «оториноларингологія» на циклах спеціалізаціі за фахом «загальна практика – сімейна медицина». Основним принципом викладання є засвоєння лікарями-інтернами базових діагностичних методів і сучасних схем лікування найбільш поширених ЛОР-захворювань. Описаны цели, задачи и методы преподавания раздела «оториноларингология» на циклах специализации по специальности «общая практика – семейная медицина». Основным принципом преподавания является овладение врачами-интернами базовыми диагностическими методами и современными схемами лечения наиболее распространенных ЛОР-заболеваний. The main purposes, tasks and methods of teaching the subgect «otorhinolaryngology» in the cycles of specialization in speciality «general practice - family medicine» are revealed in this article. The main goal of training is acquirement by interns basic diagnostic methods and modern treatment regimens in management of ENT-diseases.
Keywords: оториноларингологія; загальна практика – сімейна медицина; діагностика; лікування; оториноларингология; общая практика – семейная медицина; диагностика; лечение; otorhinolaryngology; general practice - family medicine; diagnostics; treatment