Ураження шкіри при COVID-19 у дітей - Лямцева, Олена Валентинівна; Недельська, Світлана Миколаївна (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Мета: Визначити та систематизувати шкірні прояви COVID-19 у дітей, оцінити їх частоту, клінічні особливості та можливий патогенетичний механізм виникнення.
Keywords: тези доповідей