Перспективні тимолвмісні види роду Thymus L. флори України - Стешенко, Яна Миколаївна (ТДМУ: Укрмедкнига, 2018)
Вступ. Рід чебрець (Thymus L.) включає до 400 видів, розповсюджених у країнах Європи, України, Малої та Середньої Азії. У флорі України на наш час ідентифіковано близько 50 його представників. До Державної Фармакопеї України 1 (дод. 3) включена стаття на траву Thymus serpyllum L. та суміш рослинної сировини ч. звичайного (Thymus vulgaris L.) з ч. іспанським білим (Thymus zygis L.).
Keywords: тези