Роль автотранспорту у забрудненні атмосферного повітря ультрадисперсним аерозолем - Шаравара, Лариса Павлівна; Севальнєв, Анатолій Іванович (Запоріжжя : ЗМАПО, 2022)
Мета дослідження. Визначити роль автотранспорту у забрудненні атмосферного повітря ультрадисперсними зваженими частинками.
Keywords: тези доповідей