Внутрішня медицина: модуль 4 «Невідкладні стани в кардіології» - Кисельов, Сергій Михайлович; Лашкул, Дмитро Андрійович (Запорізький державний медичний університет, 2021)
В посібнику викладено основи сучасних знань з кардіології, що підлягають контролю під час складання практично-орієнтованого державного іспиту з внутрішньої медицини. Для студентів медичних закладів вищої освіти III-IV рівнів акредитації.
Keywords: внутрішня медицина; внутрішні хвороби; кардіологія