Мікроскопічне дослідження анатомічної будови листя Valeriana collina - Кокітко, Валерія Ігорівна; Одинцова, Віра Миколаївна (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Мета роботи. Морфолого-анатомічне дослідження будови листків валеріани горбкової (V. collina) для визначення основних діагностичних ознак.
Keywords: тези доповідей