Коригуюча гімнастика. Тема 5. Коригуюча гімнастика при сколіозі I-II ступеню - Ляхова, Інна Миколаївна; Шаповалова, Ірина Володимирівна (Запорізький державний медичний університет, 2019)
Методичні рекомендації призначені для студентів, які навчаються за спеціальністю 227 "Фізична терапія, ерготерапія" ЗВО МОЗ України. Містять базові питання з теорії і методики адаптивного фізичного виховання, вивчення яких передбачено навчальною програмою з дисципліни "Коригуюча гімнастика".