Видовий склад дерев роду Betula в Запоріжжі та особливості палінації у 2020-2021 рр. - Гуліна, Оксана Сергіївна; Приходько, Олександр Борисович (Запорізький державний медичний університет, 2022)
Мета роботи. Дослідити видову різноманітність дерев роду Betula в Запоріжжі. Проаналізувати динаміку палінації берези у Запоріжжі в 2020-2021 роках.
Keywords: тези доповідей