Основні принципи діагностики та лікування хвороб внутрішніх органів. Модуль 1 - Михайловська, Наталія Сергіївна; Шальміна, Марія Олександрівна (Запорізький державний медичний університет, 2015)
Збірка тестів підсумкового контролю знань студентів складена згідно з вимогами програми навчальної дисципліни «Внутрішня медицина», спеціальності 7.12010005 «Стоматологія». Видання має на меті сприяти кращому засвоєнню теоретичних знань студентами III курсу I медичного факультету, спеціальність «Стоматологія» під час підготовки до підсумкового модульного контролю.