Коригуюча гімнастика. Тема 1. Коригуюча гімнастика при кіфозі (вправи в партері й у гімнастичної стінки): [метод. рек. для практ. занять] - Ляхова, Інна Миколаївна; Шаповалова, Ірина Володимирівна (Запорізький державний медичний університет, 2019)
Методичні рекомендації для практичних занять призначені для студентів, які навчаються за спеціальністю 227 "Фізична терапія, ерготерапія" ЗВО МОЗ України. Містять основні питання коригуючої гімнастики, вивчення яких передбачено навчальною програмою з дисципліни "Коригуюча гімнастика".