Фізична реабілітація при захворюваннях хребта - Михалюк, Євген Леонідович; Черепок, Олександр Олексійович; Ткаліч, Ігор Вячеславович (Запорізький державний медичний університет, 2016)
Посібник призначений для самостійної роботи студентів IV курсу медичних факультетів при підготовці до практичних занять з дисципліни «Фізична реабілітація та спортивна медицина»