Фармацевтична технологія. Частина ІІ. Навчальний посібник для семінарських занять провізорів передатестаційного циклу спеціальності "Загальна фармація" - Мазулін, Олександр Владиленович; Мазулин, А. В.; Mazulin, A. V.; Смойловська, Галина Павлівна; Смойловская, Г. П.; Smoylovska, G. P.; Малюгіна, Олена Олександрівна; Малюгина, Е. А.; Maliugina, O. O. (ЗДМУ, 2018)
Навчальний посібник «Фармацевтична технологія: ІІ частина до семінарських занять провізорів зі спеціальності «Загальна фармація» складений відповідно до плану та програми підготовки провізорів на передатестаційних циклах зі спеціальності «Загальна фармація» галузі знань 226 «Фармація, промислова фармація» у Запорізькому державному медичному університеті, робочим навчальним планом та робочою програмою «Фармацевтична технологія». У посібнику надана інформація про фармацевтичні та медикобіологічні аспекти ліків різного типу, у тому числі їх класифікація, характеристика та вимоги згідно ДФУ та вимоги, які висуваються до виготовлення нестерильних лікарських засобів в умовах аптек.
Keywords: фармацевтична технологія; ПАЦ; Загальна фармація; технологія ліків; ДФУ; дисперсна система; нестерильні лікарські засоби; класифікація