Українська мова як іноземна : зб. завдань для поточного та підсумкового контролю знань студ. ІІ курсу (мова навчання –англійська) спец. 222 «Медицина», 221 «Стоматологія», 226 «Фармація, промислова фармація» - Коновальчук, Надія Олександрівна (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Збірник входить до комплексу навчальних матеріалів з вивчення української мови як іноземної (просунутий етап). Його мета – забезпечити перевірку сформованості мовної та мовленнєвої компетенцій іноземців (рівень знання української мови як іноземної). Матеріал збірника відібрано та скомпоновано відповідно до вимог Робочої програми з курсу «Українська мова як іноземна» (ЗДМФУ, 2024).