Он-лайн курси як складова змішаного навчання на клінічних кафедрах - Михайловська, Наталія Сергіївна; Стецюк, Ірина Олегівна; Кулинич, Таміла Олегівна (Тернопільський державний медичний університет імені І. Я. Горбачевського, 2019)
У зв'язку з інформатизацією суспільства, прискоренням науково-технічного прогресу, інтелектуалізацією всіх видів людської діяльності та створенням якісно нового інформаційного середовища соціуму, перед сучасним викладачем постає низка завдань з розвитку нових методик управління самостійною пізнавальною діяльністю студентів [1, 2, 3]. Допомагає вирішити ці завдання дистанційна освіта як сучасна гнучка система та новий, високотехнологічний підхід до процесу передачі знань [4]. Дистанційне навчання надає здобувачам вищої медичної освіти доступ до необхідних джерел інформації, підвищує ефективність самостійної роботи, надає безмежні можливості для творчого самовираження, знаходження та закріплення різних професійних навичок, а викладачам, в свою чергу, дозволяє реалізовувати абсолютно нові форми і методи навчання із застосуванням моделювання явищ і процесів [5, 6].
Keywords: матеріали конференцій