Динаміка рівня міостатину в пацієнтів похилого віку з гонартрозом у поєднанні з саркопенічним синдромом на тлі ребілітаційного лікування - Рубан, Є. В.; Алипова, Олена Євгенівна (Запоріжжя : ЗМАПО, 2022)
Мета. Оцінка динаміки рівня міостатину в пацієнтів похилого віку з гонартрозом у поєднанні з СПС на тлі реабілітаційного лікування в амбулаторних умовах.
Keywords: тези доповідей