Master Your English Skills: English manual for extramural students of the 1st, 2nd years of education pharmaceutical faculty specialties "Pharmacy, Technology of perfumery and cosmetics" - Orel-Khalik, Yu. V.; Myroshnychenko, O. A.; Орел-Халік, Юлія Владиславівна; Мирошниченко, Олена Анатоліївна (Запорізький державний медичний університет, 2018)
Даний практикум розроблений для студентів заочної форми навчання, які вивчають дисципліну «Іноземна мова за професійним спрямуванням» на фармацевтичному факультеті Запорізького державного медичного університету, а також для викладачів кафедри іноземних мов. Мета практикуму ”Master your English skills“ - забезпечити студентів та викладачів завданнями для аудиторної та позааудиторної роботи, спрямованих на комплексну реалізацію особистісно-орієнтованого, діяльнісного, комунікативно-когнітивного та соціокультурного підходів до вивчання дисципліни «Іноземна мова за професійним спрямуванням».
Практикум з англійської мови для студентів 1, 2 курсів фармацевтичних факультетів за спеціальностями «Фармація», «ТПКЗ» заочної форми навчання ”Master Your English Skills“
Keywords: практикум; іноземна мова за професійним спрямуванням на фармацевтичному факультеті