Зміни стану "сухого ока" при проведені лазерної корекції міопії та міопічного астигматизму різними методами - Завгородня, Наталія Григорівна; Костровська, Катерина Олегівна; Цибульська, Таміла Євгенівна; Безденежна, Ольга Олександрівна (My University, 2022)
Мета: Порівняти прояви синдрому сухого ока у післяопераційному періоді у пацієнтів після проведення корекції міопії та міопічного астигматизму методами Femto-LASIK та ReLEx SMILE.
Keywords: тези доповідей