Проблемні аспекти функціонування системи забезпечення протизаплідними засобами в Україні - Маганова, Тамара Валеріївна; Ткаченко, Наталя Олександрівна (Харків : НФаУ, 2020)
Забезпечення жіночої частини населення протизаплідними засобами (ПЗ) займає першочергове місце у формуванні загальнодержавної (суспільної) і особистісної безпеки. Якість та результативність подібних систем (системи забезпечення різними фармацевтичними товарами) залежить від ресурсів, якими оперує дана система та її елементів (управлінська ланка, виробники, постачальники фармацевтичних послуг, фармацевтичні й медичні працівники).