Вплив імуномодулятора глутаміл-цистеїніл-гліцин динатрію на показники перекисного окислення білків та вторинної ендогенної інтоксикації у хворих на деструктивний мультирезистентний туберкульоз легень - Разнатовська, Олена Миколаївна; Михайлова, А. О. (My University, 2015)
Мета дослідження — дослідити вплив імуномодулятора глутаміл-цистеїніл-гліцин динатрію на показники ПОБ та показники вторинної ендогенної інтоксикації у хворих на деструктивний МРТБ легень.
Keywords: тези