Клинический случай трихобезоара желудка, осложнившегося пептической язвой большой кривизны - Барухович, В. Я.; Печенюк, М. А.; Кокоркин, А. Д.; Пахольчук, А. П.; Павлова, Н. Р.; Barukhovich, V. YA.; Pechenyuk, M. A.; Kokorkin, A. D.; Pakholchuk, A. P.; Pavlova, N. R.; Барухович, Вадим Якович; Печенюк, М. О.; et al. (Мед-Експерт, 2018)
В статье описан случай успешного лечения трихобезоара желудка, осложненного пептической язвой желудка. The article describes a case of successful treatment of the trichobezoar of the stomach, complicated by a gastric peptic ulcer. У статті описаний випадок успішного лікування трихобезоара шлунка, ускладненого пептичною виразкою шлунка.
Trichobezoar of stomach complicated by peptic ulcer of greater gastric curvature: a case report
Клінічний випадок трихобезоара шлунка, ускладнений пептичною виразкою великої кривизни
Keywords: трихобезоар; пептическая язва желудка; trichobezoar; peptic ulcer of the stomach; трихобезоар; пептична виразка шлунка