Комп'ютерні технології в методиці навчання іноземних мов - Ткаченко, Валерія Юріївна (Київ : Видав центр КНЛУ, 2021)
Сучасний процес глобалізації відкладає відчутний відбиток на процес освіти в цілому і вивчення мови зокрема. Переосмислюється концепція мовної освіти, в тому числі і викладання іноземної мови. Ставиться питання про нові підходи, модернізації теоретичної частини, побудови системи навчання та ін. Особливе місце в даному питанні займає впровадження інформаційних технологій, адже сучасні студенти це люди так званого покоління Z, які з самого народження оточені різним інформаційними технологіями, і щоб їх зацікавити у вивченні іноземної мови потрібно докласти чимало зусиль.