Формування юридичної компетентності лікаря-стоматолога як чинник ефективності стоматологічної діяльності - Циганок, В. С. (Запорізький державний медичний університет, 2021)
Стрімка поява приватних клінік, швидкий розвиток стоматології як науки диктує реальну потребу спеціаліста у правових знаннях. Лікареві необхідний той обсяг правових знань задля того, щоб уникати правопорушень, змогти захиститися від різного роду посягань на свою честь і гідність. На жаль, в нашій країні недооцінена важливість підготування лікарів-юристів, наслідком чого є проблема формування законодавчої бази у даній сфері правових відносин.