Withania somnifera (ашваганда) - перспективне джерело сучасних адаптогенних засобів - Хворост, О. П.; Рудник, Анна Михайлівна; Скребцова, К. С. (My University, 2025)
Мета роботи – проаналізувати асортимент засобів на вітчизняному фармацевтичному ринку на основі ашваганди.
Keywords: тези доповідей