Let’s Start Our Lesson : англо-український міні-словник - Неруш, Алла Володимирівна; Соляненко, Олена Леонідівна (Запорізький державний медичний університет, 2019)
Англо-український міні-словник “Let’s Start Our Lesson” розрахованo на викладачів Запорізького державного медичного університету, які проводять заняття з іноземними студентами англійською мовою.