До проблеми функціонування докириличного письма на території України - Бірюкова, З. Г. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Мета дослідження – окреслити ключові особливості функціонування докириличного письма за допомогою описового та порівняльно-історичного методу.
Keywords: тези доповідей