Рання діагностика кардіальний порушень у хворих з обструктивним апное сну та гастроезофагеальною рефлюксною хворобою - Світлицька, Оксана Анатоліївна (Львів: ГО "Львівська медична спільнота", 2018)
Актуальність: Обструктивне апное сну (ОАС) – одна з основних проблем в медицині, яка асоціюється з високим ризиком серцево-судинної захворюваності та смертності. Дослідження показали, що до 10% населення середнього віку мають ОАС, але 80% випадків залишаються недіагностованими [8, ст. 74-77].
Keywords: тези