Досвід використання продукту MS CLASSNOTE у проведенні занять на кафедрі біологічної хімії ЗДМУ в умовах змішаной форми навчання - Александрова, Катерина Вячеславівна; Шкода, Олександр Станіславович; Черчесова, Олександра Юріївна; Макоїд, Ольга Борисівна (My University, 2021)
Пандемія COVID-19 призвела до серйозних структурних змін у формі навчання у закладах вищої освіти [1]. Змішане навчання з використанням інформаційно-комп’ютерних технологій допомагає студентам реалізовувати власні освітні цілі. На кафедрі біологічної хімії ЗДМУ викладачі інтегрували елементи дистанційного навчання при переведенні на змішану форму навчання у синхронному on line режимі на основі MS Teams [2]. Зокрема використовується MS ClassNote, що надає можливість методичного забезпечення навчального процесу.