Рівні контролю засвоєння матеріалу студентами-іноземцями на заняттях з фізики - Філіпенко, Ірина Іванівна (My University, 2023)
Мета роботи – за допомогою контролю і керуванню внести зміни у розумову діяльність студентів-іноземців. З одного боку, ці зміни припускають одержання нових знань, навичок і умінь відповідно до поставлених результатів навчання, з іншого боку - зміна властивостей цих знань (ступеня міцності, узагальненості образів і т.п.) і корегування їх там, де це необхідно.