Синдром Кушинга: метаболічні порушення та патогенез - Федоренко, С. І. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2025)
Мета: аналіз метаболічних порушень і патогенетичних механізмів синдрому Кушинга, з акцентом на вплив глюкокортикоїдів на обмін речовин.
Keywords: тези доповідей