Соціально-психологічний стан та ментальне здоров'я дітей шкільного віку та молодих людей в умовах війни - Підкова, Віра Ярославівна; Зелезінська, Н. Я.; Катрич, Ю. О. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2025)
Метою нашого дослідження було проаналізувати соціально-психологічні зміни та вплив війни на ментальне здоров’я цивільного населення, а саме: дітей шкільного віку та молодих людей, що проживали в межах Запорізької та Дніпровської областей з початку війни, визначити основні характеристики цих змін, запропонувати шляхи подолання та визначити їх результати.
Keywords: тези доповідей