Сучасні мережеві технології : навч.-метод. посіб. для студентів фарм. ф-ту - Рижов, Олексій Анатолійович; Андросов, Олексій Іванович; Іванькова, Наталя Анатоліївна (Запорізький державний медичний університет, 2018)
Навчально-методичний посібник для студентів-провізорів очної, заочної та дистанційної форм навчання. У посібнику викладено основні принципи побудови і функціонування локальних і глобальних мереж. Посібник написаний відповідно до робочого плану дисципліни.