Аналіз демографічного стану в Україні через призму фармацевтичної безпеки - Ткаченко, Наталя Олександрівна; Маганова, Т. В. (Czech Republic, Karlovy Vary – Ukraine, Kyiv, 2018)
Актуальність досліджень. Однією зі складових національної безпеки держави є демографічне питання. Для України процес депопуляції набув загрозливих масштабів і назріла проблема пошуку нових механізмів її вирішення з погляду фармацевтичної безпеки (ФБ).
Keywords: тези