Кардіопротективна дія деяких біофлаваноїдів при експериментальній VCD-обумовленій менопаузі - Бєленічев, Ігор Федорович; Горчакова, Н. О.; Бухтіярова, Ніна Вікторівна; Риженко, Віктор Павлович; Дорошенко, А. І. (My University, 2021)
Мета дослідження Провести оцінку кардіопротективної дії ресвератролу, епікатехіну, галату, проціанідів В1,2,3 в умовах експериментальної менопаузи на тлі застосування замісної терапії.