Сучасні методи навчання в умовах глобального інформаційного простору ХХІ ст. - Соловйова, Ольга Володимирівна (My University, 2017)
Викладач грає фундаментальну і центральну роль в житті людини. Він дає їй знання, вчить моралі та основам поведінки, вони проводять разом майже вісім годин на день, повний діяльності, бадьорості й енергійності. Цей час довше, ніж той що студент проводить з батьками і родичами. Відповідно, вчитель займає позицію педагога, першого вчителя в житті і вихованні студента.
Keywords: методи навчання; сучасні технології