MS Forms в практиці викладання англійської та латинської мов на кафедрі іноземних мов ЗДМУ - Сазанович, Лариса Вікторівна (Запорізький державний медичний університет, 2021)
У роботі наведено результати досвіду використання MS FORMS в практиці викладання мовних дисциплін. Додаток MS 365 визначається як потужний е-інструмент, який дозволяє здійснювати контроль поточної успішності студентів та самостійної роботи студентів на занятті та під час виконання домашньої роботи. The paper presents the results of the experience of using MS FORMS in the practice of teaching language disciplines. MS 365 is defined as a powerful e-tool that allows to monitor the current progress of students and students' independent work in class and while doing homework.
Keywords: MS FORMS; мовні дисципліни; практична робота; самостійна робота; language disciplines; practice; independent work