Розробка дистанційного курсу "Електроніка та мікропроцесорна техніка" на основі засобів Arduino - Кісельов, Є. М.; Строітєлєва, Ніна Іванівна (My University, 2020)
Одним із шляхів вдосконалення дистанційного навчання є використання сучасних освітніх технологій, що базуються на застосуванні інформаційних і комунікаційних засобів та мікропрограмних пристроїв.
Keywords: тези доповідей