Тестирование как элемент нормализации оценочных средств обучения студентов - Визир, В. А.; Демиденко, А. В.; Садомов, А. С.; Приходько, И. Б.; Візір, Вадим Анатолійович; Деміденко, Олександр Вікторович; Садомов, Антон Сергійович; Приходько, Ігор Борисович; Vizir, V. A.; Demidenko, A. V.; Sadomov, A. S.; Prykhodko, I. B. (ЗДМУ, 2014)
Рассмотрены некоторые педагогические и методические аспекты применения тестовых технологий в контексте формализации оценочных мероприятий результатов обучения. Представлены общие рекомендации и требования к тестовым заданиям. Розглянули окремі педагогічні й методичні аспекти застосування тестових технологій у контексті формалізації оцінювальних заходів результатів навчання. Наведено загальні рекомендації та вимоги до тестових завдань. Some pedagogical and methodical aspects of testing technologies usage within the framework of estimate procedures formalization of students’ educational results are discussed in the article, general recommendations and requirements to the testing tasks are considered.
Тестування як елемент формалізації засобів оцінювання навчання студентів
Testing as a part of assessment formalization of student learning
Keywords: формализация учебного материала; контроль качества знаний; методология использования тестов; формалізація навчального матеріалу; контроль якості знань; методологія використання тестів; formalization of the teaching material; quality control of knowledge; methodology of test usage