Сучасні проблеми формування здоров'я студентської молоді - Гінзбург, В. Г.; Полішко, Т. М.; Татаровський, В. О.; Севериновська, О. В.; Кочерга, О. Є. (Запорізький державний медичний університет, 2011)
На основі соціологічного дослідження визначено аспекти самозберігаючої поведінки студентської молоді, формування її здоров’я. На основании социологического исследования определены аспекты самосохраняющего поведения студенческой молодежи, формирования ее здоровья. Based survey aimed at certain aspects of self-preservation behavior of students on the formation of his health.
Keywords: студенти; здоров’я; фактори ризику; здоровий спосіб життя; студенты; здоровье; факторы риска; здоровый образ жизни; students; health; risk factors; healthy lifestyles