Діагностична ефективність оптичного методу в порівнянні з щипцевою біопсією для гранулярного змішаного типу пухлин товстої кишки, що поширюються латерально - Ткачов, Владислав Сергійович; Стешенко, Андрій Олександрович (Запоріжжя : ЗМАПО, 2022)
Мета дослідження. Дослідити точність діагностики оптичного методу і щипцевої біопсії для гранулярного змішаного типу пухлин товстої кишки, що поширюються латерально шляхом їх порівняння з результатами патогістологічного дослідження.
Keywords: тези доповідей