Основи практичної діяльності у фізичній реабілітації. Тема 9. Лікувально-охоронний режим. Лікувальне харчування. Аромотерапія : [метод. рек. для практ. занять] - Сазанова, Інна Олексіївна (Запорізький державний медичний університет, 2020)
Методичні рекомендації призначені для студентів, які навчаються за спеціальністю 227 «Фізична терапія, ерготерапія» ЗВО МОЗ України. Містять базові питання з практичної діяльності у фізичній реабілітації, вивчення яких передбачено навчальною програмою з дисципліни «Основи практичної діяльності у фізичній реабілітації».