Закладка, розвиток, прорізування зубів - Зідрашко, Галина Анатоліївна; Сирцов, Вадим Кирилович; Алієва, Олена Геннадіївна; Федосєєва, Ольга Віталіївна (Запорізький державний медичний університет, 2020)
Посібник включає теоретичні положення по розділу «Гістогенез та прорізування зубів» курсу спеціальної гістології та ембріології. У посібнику надані тестові завдання, які допоможуть студентам в підготовці до практичних та залікового занять, а також до ліцензійного іспиту «Крок-1». Навчальний посібник розрахований на студентів вищих навчальних закладів України, які навчаються за фахом «Стоматологія»