Фізіотерапія - Сиволап, Віктор Денисович; Каленський, Володимир Харитонович (Запорізький державний медичний університет, 2014)
В підручнику викладені фізичні основи, методи і приватні питання фізіотерапії в клініці внутрішніх хвороб. Складено тести контролю знань з основних фізіотерапевтичних методів лікування. Дано рекомендації щодо санаторно-курортного лікування хворих.