Моніторинг активності специфічного процесу у дітей з новими випадками захворювання на туберкульоз в процесі комплексної терапії - Мирончук, Юлія Валеріївна (Запорізький державний медичний університет, 2022)
Мета дослідження: провести моніторинг активності специфічного процесу за даними показника неоптерину у дітей з новими випадками захворювання на ТБ з використанням в комплексній терапії імуномодулятора азоксимеру броміду.
Keywords: тези доповідей