Синтез, перетворення та дослідження антиоксидантної активності в ряду ((5-(2,4- та 3,4-диметоксифеніл)-3Н-1,2,4-тріазол-3-іл)тіо)ацето(пропано-, бутано-, бензо)нітрилів - Довбня, Д. В.; Каплаушенко, Андрій Григорович (My University, 2021)
Кожна людина під час свого життя хоча б декілька разів змушена користуватися лікарськими засобами. На сьогодні існує величезна кількість різноманітних лікарських засобів, але навіть їх недостатньо для повноцінної життєдіяльності людини, томунауковці всього світу кожного дня працюють над створенням нових високоефективних та вдосконалення вже існуючих лікарських засобів.