Стан щільності кісткової тканини у жінок в постменопаузальному періоді - Радомська, Тетяна Юріївна; Бородавко, Ольга Іванівна (My University, 2018)
Мета: оцінити стан щільності кісткової тканини (ЩКТ) у жінок в постменопаузальному періоді.
Keywords: тези доповідей