Онлайн курси за вибором як необхідна умова підготовки конкурентоспроможних фахівців - Волкова, Юлія Володимирівна (Кривий Ріг : КПГТЛ, 2018)
В статі розглянуто актуальне питання підготовки конкурентоспроможних лікарів. Викладено досвід створення та використання курсів за вибором в онлайн режимі під час вивчення дисципліни «Гігієна та екологія», описані переваги та складнощі використання даної форми дистанційного навчання.
Keywords: матеріали конференцій; дистанційне навчання; онлайн курси; курс за вибором; платформа edX; медична освіта